joi, 2 iunie 2011

Va trebui să vii, să vezi şi să rămâi

“Sigur, bărbaţii cuceresc cu bani, cu mutre spilcuite, cu măgulitoare ipocrizie prin care ne înghesuie complimente-n urechi. Îi credem, oricât de cabotini ar fi, pentru că spun lucruri pe care mama, colega sau oglinda nu le-a spus niciodată. Şi atunci, avem nevoie de minciuna lor terapeutică. O minciună de la psiholog ne costă 50 de roni ora. În schimb minciuna strategică a bărbaţilor e gratis. E drept, scopul lor final nu e să ne simţim noi frumoase, ci să ne simţim atât de frumoase, încât să ne dezbrăcăm.
Fragment din “Codul nebunelor maniere” de Simona Catrina.

Doina Cernavca și Viorica Nagacevschi, alături de o întreagă echipă de profesioniști vă invită să le cunoaşteţi pe Alice Năstase şi Simona Catrina – exraordinarele femei-jurnaliste care fac impresionantele confidenţe şi povestiri pentru revistă românească “Tango, Revistă de citit şi iubit”. Aceste minunate femei, ghid pentru majoritatea româncelor, vor veni pe 7 iunie pentru prima dată, în exlusivitate la Chișinău.
 Alături de partenerii noștri – compania “LionGri”, Hotelul “Codru” şi Complexul de Cultură şi Artă “Sala de Aur” v-am pregătit o seară specială, cu băuturi fine şi bucate alese, cu un scenariu ajustabil preferințelor dvs. – discuţii, gustări, şedinţă de autografe dar şi un banner pentru poze. Însă cel mai important lucru este că tot atunci vom avea în vânzare ceva deosebit, pentru toţi cei care nu au o biblioteca personală completă. Ghiciți, ce? Da, da – toate cărţile editurii “Tango”: “Dragostea e un bonsai”, “Noi suntem zeiţe”, “Care pe care, femei şi bărbaţi” și multe altele.
În plus, încă un motiv de bucurie este că, tot atunci , va fi lansat ”Clubul Nostru”
Locurile la acest eveniment unical sunt limitate. Grăbiți-vă să sunaţi şi să procuraţi bilete, pentru a fi în seara de 7 iunie la ”Sala de Aur”, împreună cu Alice Năstase şi Simona Catrina.
Doar în 7 iunie vă vom povesti în exclusivitate ce înseamnă “Clubul Nostru“ și are sunt scopurile acestuia. Tot atunci veți fi primii care veți afla cine va veni pe 7 iulie la Chișinău, pentru că vă vom bucura în fiecare lună cu câte un invitat special! Nu ezitați, “Clubul nostru” vă așteaptă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu